Infofinanciar > Info > Revista Capital premiază cei mai buni manageri din România la Gala „Excelența în Management”, ediția 2024
Info

Revista Capital premiază cei mai buni manageri din România la Gala „Excelența în Management”, ediția 2024

Gala Capital Excelență în Management, sursa foto: arhiva companiei
Sursa foto: arhiva companiei

Managerii de succes ai României vor fi premiați de către Revista Capital în cadrul Galei Capital Excelență în Management, ediția 2024. Evenimentul se va desfășura în ziua de marți, 23 aprilie, de la ora 19:00. Acesta se va desfășura la ONE Club București. Prezente vor fi personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Capital Excelența în Management se numără printre evenimentele de tradiție organizate în fiecare an de revista Capital. Încă din 2015, revista Capital premiază în cadrul acestui eveniment performanțele managerilor din companii de renume ce activează pe piața din România, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.

Managerii premiați anterior

Printre managerii de succes premiați în cadrul ediției de anul trecut s-au numărat: Sebastian Burduja – Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ramona Crețu – Head of People & Development Profi Rom Food, Robert Uzună – Vicepreședinte Corporate Affairs Ursus Breweries, Jagoda Gwardys-Zientara – COO Carrefour România, Monica Vușcan – Technical-Production Director Farmec SA Cluj-Napoca, Răzvan Acsente – Chief Marketing Officer Tazz by eMAG și Răzvan Munteanu – CFO Mega Image.

Și în acest an, în cadrul Galei Capital Excelența în Management, vor fi recunoscute performanțele managerilor care coordonează proiecte de success în diferite industrii și departamente.

Lansarea Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Un moment special în cadrul Galei Capital Excelența în Management 2024 îl va constitui lansarea Capital Top 100 Manageri, ediția 2024.

Capital Top 100 Manageri este un proiect de succes al revistei, în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

În paginile revistei veți descoperi poveștile de succes și rezultatele obținute cei mai buni manageri ai României din diferite domenii cheie: mangement general, financiar și de dezvoltare, CSR și sustenabilitate, marketing şi vânzări, publicitate, resurse umane, administrație publică, cultură, educație și cercetare.

Capital Top 100 Manageri ediția 2024 va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei și online, pe site-ul www.edituradecarte.ro, începând cu 26 aprilie 2024.

Urmăriți LIVE Gala Capital Excelența în Management 2024

Gala Capital Excelența în Management 2024 va fi transmisă LIVE marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 19.00, pe Facebook Capital România, Facebook Infofinanciar Romania, Facebook evz.ro și pagina de Youtube Hai România.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: RECICLAD’OR, PHILIP MORRIS ROMÂNIA, CATENA, APOLODOR, ALEXANDRION GROUP, REWIRE INTERIOR DESIGN ȘI GALERIA ROMANĂ.

Parteneri media: www.evz.ro, www.infoactual.ro, Evenimentul Istoric, www.infofinanciar.ro și www.edituradecarte.ro