Infofinanciar > Info > Ce supermarket oferă mai mulți bani pentru PET-uri? Este nevoie doar de o aplicație
Info

Ce supermarket oferă mai mulți bani pentru PET-uri? Este nevoie doar de o aplicație

reciclare PET-uri
sursa foto: arhiva companiei

Un lanț de supermarketuri din România a anunțat că își intensifică eforturile pentru a încuraja reciclarea PET-urilor. Este vorba despre majorarea sumei oferite pentru aceste ambalaje. Noua politică vizează să motiveze mai mulți români să participe la procesul de reciclare.

„10 bani în plus la fiecare ambalaj reciclat, indiferent de cantitate, oferiți de Auchan clienților care reciclează la aparatele din magazinele retailerului și folosesc cardul de fidelitate, indiferent de unde au făcut cumpărăturile. Auchan invită românii să recicleze mai mult și, chiar dacă au cumpărat de la alte magazine, le acordă un bonus suplimentar pentru ambalajele reciclate, pe o perioadă de 4 luni”, se arată în comunicatul de presă.

Clienții care utilizează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la terminalele de reciclare RVM din magazinele Auchan beneficiază de o garanție de 0,5 lei pe ambalaj. Aceasta este valabilă timp de 12 luni de la data emiterii. În plus, aceștia primesc și un avantaj suplimentar de 0,1 lei pe ambalaj cu simbolul „Ambalaj cu garanție”. Suma se dă sub formă de voucher de fidelitate disponibil în aplicația Auchan. Această ofertă este disponibilă până pe 15 septembrie, potrivit ziare.com.