Info

Ce cadou i-a pregătit Gigi Becali lui George Simion pentru nuntă? Este un dar cu greutate

Ce cadou i-a pregătit Gigi Becali lui George Simion pentru nuntă? Este un dar cu greutate
Sursa foto: RomaniaTV.ro

George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), urmează să aibă nuntă în 27 august, iar petrecerea va fi una cum nu se obișnuiește în Romania, în sensul că vor fi mii de invitati, iar petrecerea va fi una de tip festival, în care accesul se face pe bază de brățări și va fi achitată din donații.

Se estimează că vor fi 10.000 – 15.000 de invitați, iar patronul FCSB, Gigi Becali o să-i facă un cadou cu greutate: două tone de brânză, chiar dacă nu va fi prezent la nuntă.

Becali a plătit 10.000 de euro pentru două tone de brânză

El este cunoscut ca fiind un milionar darnic, de multe ori se implică în campanii de sponsorizare și ajutorare, în special pe cei mai nevoiași, dar, de data aceasta a ales să fie sponsor la nunta liderului AUR, oferind brânză ca dar de nuntă, într-o cantitate uriașă, dacă este să luăm în calcul câți oameni vor fi prezenți la eveniment.

”Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK, potrivit romaniatv.net.

Becali cumpără brânza de la ciobanii din Sibiu, întrucât nu dispune de cantitatea necesară.

”Nu am eu atâta brânză, eu fac doar pentru mine. Este un cioban de la Sibiu care are vreo 5.000 de oi și i-am zis să ducă la nuntă. Nu știu cât, poate o tonă îi ajunge, să vedem câți oameni sunt. Dar câtă brânză are nevoie, o dau eu, cadou de nuntă.

Am mâncat și eu de la ciobanul ăla. El vinde la București, eu mă întâlnesc cu el la Biserică, în fiecare zi. E din familie de ciobani, au acolo… Mi-a adus și mie o dată o putină de brânză și mi-a plăcut. I-am și zis că atunci când am nevoie iau de la el”, a mai spus finanțatorul FCSB.

Patronul FCSB va alege o brânză veche, vestită în zona Sibiului: ”Brânză veche, clar! Nu poți să faci atât de multă brânză proaspătă. Ca să faci o tonă de brânză proaspătă trebuie să ai 3.000 de kile de lapte. Pentru asta trebuie să mulgi de la 10.000 de oi. De unde atâtea oi? Și dacă ar avea, ar putea să mulgă doar 3.000-4.000 de oi. Va primi brânză tare, va fi din cea veche”, a afirmat Gigi Becali.

”Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a mai spus Gigi Becali.

Participarea la nuntă se face prin înscriere pe site

Nunta va avea loc la 27 august în comuna Măciuca, din județul Vâlcea, iar George Simion a ales să cheme oameni din toată țara la nunta sa, să vină cine dorește și cine îl simpatizează. Oamenii se pot înregistra pe site-ul lui, GeorgeSimion.ro, iar înscrierile se fac până pe 20 august. În muzica care va delecta participanții, va fi inclusă și muzică aromână. Printre interpreții care vor cânta la nuntă, se numără: Phoenix, Sava Negrean Budeanu, Sofia Vicoveanca. „Darul nu este obligatoriu”, la nunta liderului AUR.

„Noi avem experiența organizării, este totul calculat, baloții sunt instalați, să avem vreme bună și să fim sănătoși. Și dacă plouă, ne răcorește, că în august avem problema cu căldura”.

Liderul AUR a mai precizat că darul nu este obligatoriu, dar va saluta gestul oricărui om care dorește să facă un cadou, care va fi transferat în donație pentru spitalul mobil pe care politicianul dorește să îl construiască, „O să aibă dotări de câteva sute de mii de euro, aparate de oftalmologie, de stomatologie etc, și vom merge cu el prin România. N-am nicio problemă, trec toate darurile în declarația de avere”, a explicat George Simion într-o intervenție directă la România TV, potrivit evz.ro