Infofinanciar > Info > Ce plan are Cătălin Cîrstoiu pentru București: „Noi vrem să generăm un proiect unic pentru Capitală”
Info

Ce plan are Cătălin Cîrstoiu pentru București: „Noi vrem să generăm un proiect unic pentru Capitală”

Ce plan are Cătălin Cîrstoiu pentru București: „Noi vrem să generăm un proiect unic pentru Capitală”
Sursa arhiva companiei

Candidatul la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu a transmis planul pentru capitală. Strategia a fost stabilită de PSD și PNL care s-au unit pentru candidatul Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianței dintre Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal. Acesta candidează pentru poziția de primar la Primăria Capitalei.

Cîrstoiu a transmis un mesaj alegătorilor prin care a subliniat importanța creării unui proiect unic pentru București. Acesta a declarat și că toate deciziile luate trebuie făcute în vederea nevoilor și viziunilor celor șase sectoare ale orașului București. Candidatul a menționat și importanța cetățenilor care locuiesc în zonele limitrofe.

Alianța PSD-PNL

Partidul Social Democrat împreună cu Partidul Național Liberal au decis să se reunească în cadrul unei ședințe a coaliției în ceea ce privește stabilirea o strategiei comune în ceea ce privește candidatul la Primăria Generală, București.

Totodată candidatul la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu nu s-a afișat în public. Acesta nu a fost foarte vizibil în viața socială. A participat la puţine acţiuni publice. Iar în ceea ce primește promovarea lui pe rețelele sociale, aceasta a fost făcută neuniform, și deloc clasic.

Mesajul lui Cătălin Cîrstoiu pentru București

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a subliniat importața creării unui proiect unic pentru capitala României.

Acesta a declarat că: „Noi vrem să generăm un proiect unic pentru Capitală, un proiect care să includă viziunea celor șase sectoare și, mai mult de atât, să-și îndrepte atenția și către cetățenii Bucureștiului care locuiesc în Ilfov din cauza faptului că au migrat acolo, neavând condiții bune de viață în Capitală. Noi ne vom adresa unui București sănătos, unui București educat, unui București cu aer curat.

Problemele sunt, bineînțeles, cele ale orașului, așa cum sunt ele relatate de către cetățeni – sănătatea, educația, un oraș fără droguri, un oraș cu aer curat. Rezolvăm problema transportului, a termoficării și problema urbanistică a Capitalei, pentru că noi credem că a venit vremea ca acest oraș să aibă o linie de dezvoltare urbanistică, să aibă un regulament urbanistic și nu doar idei despre cum ar trebui făcute aceste lucruri”, conform Daily Buisness.