Infofinanciar > Info > Cătălin Cîrstoiu nu se retrage din cursa electorală: „N-am de gând să fac niciun pas înapoi”
Info

Cătălin Cîrstoiu nu se retrage din cursa electorală: „N-am de gând să fac niciun pas înapoi”

Cătălin Cîrstoiu nu se retrage din cursa electorală: „N-am de gând să fac niciun pas înapoi”
Sursa foto: arhiva companiei

Cătălin Cîrstoiu, candidatul care este susținut de către PSD-PNL pentru Primăria Capitalei a afirmat marți, 2 aprilie, că va rămâne indepenent. De asemenea, acesta a mai transmis și că nu se va înscrie în niciunul dintre cele două partide.

De asemenea, acesta a mai evidențiat faptul că nu dorește să se retragă din cursa electorală.

„Eu nu sunt un om care să ţină morţiş de o anumită linie dată de un partid. Ce e bine pentru Capitală e bine. (…) Eu sunt candidat independent şi aşa o să rămân. Asta îmi va da puterea să coagulez oameni din ambele partide, oameni capabili, oamenii eficienţi şi îmi va da şi libertatea de a acţiona aşa cum cred, pentru că eu vreau să-mi asum deciziile legate de oraş”, este mesajul pe care l-a transmis acesta.

Acesta a mai fost întrebat și cu privire la faptul că nu de puține ori au apărut informații conform cărora s-ar retrage din cursa electorală. Răspunsul oferit de Cîrstoiu a fost că această ipostază este exclusă.

„N-am de gând să fac niciun pas înapoi. Eu am intrat în toate bătăliile cu gândul de a le câştiga. Deci, această variantă este exclusă. Și pot să mă atace grupurile de interese, partidele politice cât vor ele”, a mai transmis Cîrstoiu, conform agerpres.ro