Infofinanciar > Info > Forumul Capital Top Angajatori. Cele mai arzătoare întrebări ale momentului
Info

Forumul Capital Top Angajatori. Cele mai arzătoare întrebări ale momentului

Forum Capital Top Angajatori

La Forumul Capital Top Angajatori, care are loc pe 20 septembrie, la ora 11.00, One Club, se strâng numai nume mari. Persoane de referință din afaceri și din domeniile conexe discută despre soarta forței de muncă și a angajatorilor. În special într-un climat mai puțin favorabil, precum cel care se anunță în viitorul apropiat, cu ordonanțele austerității.

Pentru a avea o perspectivă cât mai amplă asupra dinamicilor actuale din acest domeniu în continuă schimbare, vor fi două paneluri. Unul de Reziliență, care urmărește îndeosebi trendurile din domeniul recrutării și al administrării afacerilor, și cel de Legislație.

Acesta din urmă se concentrează asupra noilor provocări cu care se confruntă antreprenorii. Indiferent de dimensiunea afacerii. Principalul factor care crește dificultatea este acela al noilor măsuri fiscale. Patronii de microîntreprinderi vor fi cel mai puternic afectați dacă ordonanțele austerității intră în vigoare. Asta dacă se mențin în formele cunoscute. Însă patronii întreprinderilor mici nu vor fi singurii în dificultate.

Cine vine la Forumul Capital Top Angajatori?

La panelul de Reziliență, sunt așteptate mai multe persoane remarcabile din domeniul afacerilor. Îi amintim pe Corina Neagu, Managing Partner Dare – Development Advice & Resources, Sorin Faur, Psiholog, Expert Resurse Umane, Consultant, sau Ioana Petrea, Managing Partner la RightFIT HR. Lor li se alătură și Anton Ficai, profesor și cercetător la Universitatea Politehnica din București, precum și Mircea-Dumitru Miclău, Secretar General ANOFM.

Subiectele discutate includ dorințele angajaților în momentul în care caută un loc de muncă, precum și practici de retenție. Și subiecte mai sensibile, precum exodul creierelor sau integrarea refugiaților ucraineni, vor fi discutate la Reziliență.

Panelul de Legislație îi aduce împreună pe Sterică Fudulea (Consiliul National al Întreprinderilor Mici si Mijlocii), Roxana Mircea – Președinte Comisia Fonduri Europene din cadrul Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Matius Ichim, constructor/arhitect Matius Studio, Mihai Matei, președinte ANIS, Bogdan Gheorghiu, vicepreședinte Patronatul Importatorilor de Forță de Muncă.

Ei sunt experți în impactul măsurilor fiscale. Prin prisma funcțiilor pe care le ocupă, li se oferă o perspectivă de ansamblu asupra pericolelor ordonanței austerității. În special în cazul microîntreprinderilor, dar și al domeniilor care până acum beneficiau de facilități fiscale.

Forumul Capital Top Angajatori este organizat cu sprijinul partenerilor: Philip Morris România, Reciclad’OR, One Club, Rewire Interior Design și Galeria Romană.