Infofinanciar > Esential > Capital „Excelență în Management”. Vasile Goța, Elis Pavaje: „Nu excludem o expansiune pe plan internațional”
Esential

Capital „Excelență în Management”. Vasile Goța, Elis Pavaje: „Nu excludem o expansiune pe plan internațional”

Vasile Goța și Emil Goța (sursă foto - arhiva companiei)
Vasile Goța și Emil Goța (sursă foto - arhiva companiei)

Elis Pavaje este o afacere cu notorietate în România, înființată în anul 1991, iar la momentul actual este liderul pieței de profil din România. Pentru reușietele lor în mediul de afaceri din țara noastră, Emil Goța, directorul general, și Vasile Goța, directorul executiv, primesc din partea Revistei Capital „Premiul pentru menținerea poziției de lider de piață în domeniu”.

Compania este specializată în producerea de pavele, dale, borduri, bolțari și alte produse din beton vibropresat în 5 unități proprii. Produsele Elis Pavaje ajung să fie comercializate în mai mult de 200 de locații partenere în întreaga țară.

Elis Pavaje și investiții de milioane

După o investiție în valoare de 20 mil. euro, companie Elis Pavaje a deschis în anul 2022 o nouă fabrică, la Arad, cu capacitate de producție de 7000 mp/zi. Iar fluxul de producție este unul complet automatizat. Tot pe partea de investiții, echipa de la Elis Pavaje s-a concentrat în 2023 pe un proces de digitalizare.

„Am investit peste 5 mil. euro în digitalizare și în cursuri personalizate pentru angajați, ei fiind cea mai importanta resursă a companiei noastre, precum și în modernizarea flotei auto și înlocuirea echipamentelor, întrucât ne dorim constant să creștem performanța proceselor și calitatea produselor”, spune Emil Goța, directorul general al companiei.

Energia regenerabilă, importantă pentru Elis Pavaje

Echipa de la Elis Pavaje își dorește să direcționeze bugetul de investiții în zona de energie regenerabilă, astfel încât să aibă o producție nepoluantă. „Deja am investit în panouri fotovoltaice și în mașini electrice, cu intenția de a crea sau utiliza energie verde și de a proteja viitorul”, declară, în cadrul unui interviu pentru Revista Capital, Vasile Goța, directorul executiv al companiei.

Pe plan internațional, s-au dezvoltat relații de business punctual în Bulgaria sau în Republica Moldova. „Avem, de asemenea, clienți pentru piatra andezit care provin din Belgia și clienți pentru prefabricatele din beton care provin din Ungaria”, mai spune Emil Goța. „Nu excludem o expansiune pe plan internațional, există această posibilitate. Momentan analizăm și evaluăm piețele din jurul nostru”, adaugă Vasile Goța.

Gala Capital „Excelență în Management”

Managerii de succes ai României au fost premiați de către Revista Capital în cadrul Galei Capital Excelență în Management, ediția 2024. Evenimentul s-a desfășurat în ziua de marți, 23 aprilie, de la ora 19:00, la ONE Club București. Prezente au fost personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Capital Excelența în Management se numără printre evenimentele de tradiție organizate în fiecare an de revista Capital. Încă din 2015, revista Capital premiază în cadrul acestui eveniment performanțele managerilor din companii de renume ce activează pe piața din România, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.

Întreg evenimentul poate vi urmărit aici.