Infofinanciar > Info > Drum lung spre normalitate! Când va avea România 250 de noi kilometri de autostradă
Info

Drum lung spre normalitate! Când va avea România 250 de noi kilometri de autostradă

sorin grindeanu, Sursa foto: romaniatv.net
sursa foto arhiva companiei

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit la un post televizat despre situația autostrăzilor din România. Acesta face promisiuni în contextul în care în prezent se lucrează  la tronsoanele de autostradă din jurul Capitalei.

Ministrul precizează că, pe varianta de sud a autostrăzii A2, vor fi date circulaţiei, până la finalul verii, unele tronsoane.

Sorin Grindeanu susține, de asemenea, că promisiunea făcută în urmă cu doi ani este valabilă. Anume: în anii 2023 şi 2024 România va avea 250 de noi kilometri de autostradă şi drum expres, potrivit Adevărul.

„Eu am spus de cei 250 de kilometri la finalul anului 2022, când mi s-a aprobat un buget record la Ministerul Transporturilor şi care anul acesta este şi mai mare şi am spus că în 2023 şi 2024 vor fi daţi în circulaţie cel puţin 250 de kilometri de autostradă şi drum expres şi mă ţin această chestiune. O să vedeţi că până la sfârşitul anului aceşti minim 250 de kilometri, astăzi, când vorbim, sunt 88, astăzi – aceşti 250 vor fi daţi”, a declarat Sorin Grindeanu, marţi seară, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Digi 24.