Infofinanciar > Info > Campania lui Biden s-a alăturat pe TikTok. Subiectele abordate de președintele american pe aplicație
Info

Campania lui Biden s-a alăturat pe TikTok. Subiectele abordate de președintele american pe aplicație

Joe Biden, liderul SUA
Sursa foto: nbcnews.com

Campania lui Biden s-a alăturat aplicației sociale controversate, TikTok. Sediul Biden-Harris a făcut prima postare pe TikTok duminică seara, 11 februarie. S-a sincronizat cu Super Bowl-ul.

Președintele Joe Biden a răspuns întrebărilor tematice despre fotbal, optând pentru Philadelphia Eagles, spunând că altfel ,,aș dormi singur” pentru că „soția mea e o fată din Philly”.

Decizia campaniei lui Biden de a se alătura platformei de socializare vine în contextul în care compania a fost supusă unui control sporit din cauza proprietății sale din China.

Platforma rămâne populară, mai ales printre americanii sub 30 de ani. Mutarea campaniei lui Biden survine în timp ce acesta luptă să atragă tinerii votanți. Parte crucială a bazei electorale a Partidului Democrat.

Campania lui Biden nu s-a alăturat TikTok și în 2020. În schimb, au folosit influenceri pentru a-și disemina mesajul pe platformă, conform politico.com.