Infofinanciar > Info > Bucureșteni fără apă caldă, dar cu brad în Piața Constituției. Nicușor Dan știe ce contează
Info

Bucureșteni fără apă caldă, dar cu brad în Piața Constituției. Nicușor Dan știe ce contează

Bucureșteni fără apă caldă, dar cu brad în Piața Constituției. Nicușor Dan știe ce contează
Sursa foto Arhiva companiei

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a transmis faptul că a început montarea bradului de Crăciun din Piața Constituției. Acesta va avea 30 de metri și va fi împodobit cu globuri, stele aurii și ghirlande.

De asemenea, oficialul a transmsi în cadrul aceleiași postări pe Facebook că Târgul de Crăciu va începe pe 30 noiembrie, conform b365.ro.

„Se montează bradul de 30 de metri înălțime în Piața Constituției, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din București. Tot aici vor fi amenajate și două zone muzicale cu colinde tradiționale și melodii internaționale specifice sărbătorilor.

Peste 130 de căsuțe de Crăciun care găzduiesc meșteșugari din toate zonele țării vor fi amplasate în Piață și vor aștepta bucureștenii și turiștii cu delicii tradiționale și obiecte autentice.

Devenită deja o tradiție, Casa lui Moș Crăciun va fi prezentă și în acest an la Târgul de Crăciun București, alături de carusel și de trenulețul tematic. Micuții au pregătite și ateliere de creație unde își pot realiza propriile ornamente.

De asemenea, vizitatorii Târgului de Crăciun pot admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuțele și bradul de Crăciun.

Mascotele și artiștii animatori pe picioroange, îmbrăcați în costume fascinante, vor interacționa și se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifică sărbătorii.

Târgul de Crăciun București va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, a transmis primarul Bucureștiului.