Infofinanciar > Info > Brandul românesc La Provincia își extinde portofoliul de produse și lansează prima gamă de ouă
Info

Brandul românesc La Provincia își extinde portofoliul de produse și lansează prima gamă de ouă

Ouă La Provincia
sursa: Carmistin

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, a anunțat vineri, 27 ianaurie, că își diversifică portofoliul de produse, lansând prima gamă de ouă La Provincia, ouă de la găini vegetariene.

Ouăle La Provincia provin de la păsări crescute la sol, după metoda tradițională, având o alimentație formată preponderent din porumb, lucru care conferă gălbenușului culoarea intensă, naturală, specifică păsărilor crescute în gospodării.

„Prin achiziționarea fermei de la Colceag, județul Prahova, Grupul Carmistin a demarat producția de ouă provenind de la păsări crescute în condiții maxime de bunăstare. Ne dorim să promovăm conceptul de fermă tradițională și să susținem comunitatea, prin locurile de muncă pe care le creăm”, a declarat Andrei Brumaru, director executiv Carmistin.

Păsările, crescute cu cereale crescute în zona Horezu

Pentru a asigura clienților mărcii La Provincia alimente cât mai sănătoase, cerealele pentru hrana păsărilor sunt cultivate pe terenurile deținute de companie în zona Horezu, recunoscută și apreciată pentru aerul curat și solurile nepoluate, mai arată compania.

Ouăle de la găini vegetariene La Provincia sunt disponibile începând de vineri, 27 ianuarie, în rețeaua magazinelor Kaufland, la caserolă de 10 bucăți. Ouăle sunt ambalate manual, astfel încât fiecare cutie să fie livrată la cele mai înalte standarde de calitate.

Brandul La Provincia cuprinde gamele Pui Vegetarian crescut cu legume și cereale, Pui crescut la sol și Pui bio, La Provincia fiind singurul brand românesc cu două abatoare adaptate exclusiv alimentației BIO.

Ouă La Provincia

sursa: Carmistin

Divizia de pui reprezintă aproximativ 50% din business-ul Carmistin, Grup poziționat în prezent între primii trei producători de alimente din România.

Carmistin a intrat pe piața creșterii păsărilor în anul 2008, prin înființarea companiei Avicarvil, odată cu preluarea platformei Oltchim, platformă avicolă cu o experiență de peste trei decenii în creșterea și producția de carne de pasăre. Compania și-a consolidat treptat poziția, devenind unul dintre principalii producători de carne de pasăre la nivel național.