Infofinanciar > Info > Banca Mondială aduce laude României! Un exemplu bun pentru țările din regiune
Info

Banca Mondială aduce laude României! Un exemplu bun pentru țările din regiune

Banca Mondială (sursă foto: Capital)
sursă foto: arhiva companiei

Conform declarațiilor din partea echipei de la Banca Mondială, România ar reprezenta un adevărat exemplu pentru țările din regiunea Europei de Est. Instituția ține să laude țara noastră pentru performanțele în ceea ce ține de utilizarea instrumentelor pentru dezvoltare.

Reprezentanții Băncii Mondiale au stat la discuții cu premierul României, Marcel Ciolacu, miercuri, 17 aprilie. A avut loc această întâlnire cu ocazia primei zile a reuniuniilor de primăvară ale Fondului Monetar Internațional (FMI) și Grupului Băncii Mondiale (BM) de la Washington. Delegația României este condusă de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Acesta din urmă a scris o postare pe pagina sa de Facebook unde prezenta ocupațiile delegației de la București: „Agenda a cuprins astăzi, în prima zi a vizitei, întâlniri de lucru cu doamna Antonella Bassani, Vicepreședinte pentru Europa și Asia Centrală, din cadrul Băncii Mondiale (alături de echipa sa tehnică) și domnul Eugene Ruggenaath, Director Executiv Constituenta Olandeză a Băncii Mondiale”, se arată în postarea citată, citează Adevărul.