Infofinanciar > Info > Au mai rămas 10 zile până la demararea programului „Litoralul pentru toți”! O noapte de cazare, de la 35 de lei
Info

Au mai rămas 10 zile până la demararea programului „Litoralul pentru toți”! O noapte de cazare, de la 35 de lei

litoralul romanesc - sursa foto - playtech.ro
Credit imagine: playtech.ro

Încă puțin și începe programul pe care îl așteaptă toți românii, și anume „Litoralul pentru toți”. În această perioadă hotelierii vor oferi cemerele cu prețuri reduse cu până la 75% față de perioada sezonului.

Camerele vor avea un preț de pornire de la 35 de lei pe noapte. „Litoralul pentru toți” va începe oficial peste 10 zile.

Din 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”, cu preţuri reduse până la 75%. Astfel, o noapte de cazare la malul mării porneşte de la 35 lei.

Până în prezent, 27 de hoteluri s-au înscris în program, însă până la finalul sezonului sunt așteptați un total de aproximativ 100 de hoteluri care să ofere oamenilor prețuri mai mult decât accesibile. Astfel vor fi puse la dispoziţia turiştilor în jur de 10.000 de locuri de cazare.

De la 35 lei pe noapte

Aceste preţuri se vor regăsi la hotelurile de trei stele din staţiunile Neptun, Jupiter, însă fără mese incluse.

Pentru un hotel de trei stele cu all-inclusive, tarifele pornesc de la 215 le pe noapte de persoană, însă pentru cel puţin două nopţi de cazare.

Tarife reduse cu 75%

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 75% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare.

„În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toți” este un program așteptat și dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această perioadă pentru că prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată luna septembrie”, declară Dragoș Răducan, președintele FPTR.