Infofinanciar > Info > Anunțul de la Hidroelectrica despre facturi. Ce trebuie să știe clienții
Info

Anunțul de la Hidroelectrica despre facturi. Ce trebuie să știe clienții

hidroelectrica
Sursa foto: Arhiva companiei

Hidroelectrica este o companie importantă a țării, cu o valoare de 12 miliarde de euro. Și-a confirmat poziția fruntașă în domeniul producției de energie electrică din Romania.

Pe 19 aprilie, reprezentanții Hidroelectrica au anunțat startul emiterii facturilor pentru serviciile lor. Această decizie reprezintă un început în cadrul companiei, pentru a reuși să mențină o relație stabilă cu clienții lor. Hidroelectrica va emite facturile pentru luna martie, odată 19 aprilie, acoperind patru zone ale țării, iar facturile vor fi repartizate către clienți.

Pentru a facilita această decizie, compania a lansat o aplicație mobilă, denumita iHidro, pentru a ușura munca clienților. Mai departe, începând de luni, facturile companiei vor fi emise și pentru celelalte patru zone ale țării. Astfel toți clienții beneficiază de serviciile esențiale.

Când se va lansa sistemul nou de facturare, Hidroelectrica va pune la dispoziție clienților săi un interval de plată a facturilor, fără contravenții pentru întârziere, informează Daily Business.