Infofinanciar > Info > Anunț pentru clienții casnici ai Hidroelectrica! Prețul energiei electrice a fost actualizat
Info

Anunț pentru clienții casnici ai Hidroelectrica! Prețul energiei electrice a fost actualizat

Hidroelectrica, companie de stat, Sursa foto Spotmedia
Sursa foto: arhiva companiei

În ziua de luni, 1 aprilie, compania Hidroelectrica și-a actualizat oferta de preț a energiei electrice pentru clienții casnici. Aceasta va fi valabilă în intervalul cuprins între 1 aprilie și 30 aprilie 2024.

În prețul energiei electrice este inclus și TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea. Pentru o perioadă contractuală de 12 luni, tariful este de 0.28382 lei/kWh.

În cazul prețul energiei electrice active, unde TG nu este inclus, pentru o perioadă contractuală de 12 luni tariful este de 0.28000 lei/kWh.

Ceea ce se evidențiază este faptul că Hidroelectrica își menține prețul.

„Prezenta oferta este valabila până la 30.04.2024 și are aplicabilitate pe perioada aplicării prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2025, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul energiei, aprobată cu modificările şi completările ulterioare”, este mesajul transmis de reprezentanții Hidroelectrica, conform antena3.ro