Infofinanciar > Info > ANM a făcut anunțul! Se întorc ninsorile
Info

ANM a făcut anunțul! Se întorc ninsorile

ANM veme ninsori (sursă foto: Portal PS)
sursă foto: arhiva companiei

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) vin și transmit un mesaj important pentru români. Echipa a spus că, în ciuda faptului că zilele acestea vremea a fost foarte bună, nu scăpăm de ninsori.

Astfel, reprezentanții ANM spun că vremea se va schimba în zilele următoare. După ce în acest weekend temperaturile sunt unele foarte ridicate, de săptămâna viitoare se va înregistra o schimbare majoră a vremii din România. Meteorologa din cadrul ANM Alina Șerban a vorbit despre aceste schimbări de temperatură și despre fenomenele meteo din zilele următoare.

„De la mijlocul săptămânii următoare, un val de aer rece va acoperi țara noastră și va determina temperaturi semnificativ mai scăzute, dar și precipitații probabil însemnate cantitativ”, declară meteoroloaga.

Apoi, Alina Șerban a menționat că se întorc ninsorile: „Vor fi și fenomene de instabilitate atmosferică, iar în zonele montane vor apărea ninsorile. Temperaturile vor scădea foarte mult, maximele se vor situa în marea lor majoritate între 8…9 și cel mult 19…20 de grade, iar minimele vor deveni ușor negative în partea de nord și de centru”, citează romaniatv.net.