Infofinanciar > Info > De 20 de ani România este în siguranță! MAE lansează campania „Born in NATO”
Info

De 20 de ani România este în siguranță! MAE lansează campania „Born in NATO”

20 de ani de la aderarea României la NATO
Sursa arhiva companiei

România a împlinit astăzi 20 de ani de la aderarea la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord. Cu această ocazie, Ministerul Afacerilor Externe a lansat campania „Born in NATO”.

Lansarea a fost efectuată prin prezența ministrului Afacerilor Externe, Luminița Odobescu. La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Statelor Unite în România. Lansarea „Born în NATO” a avut loc la Colegiul Național „Sfântul Sava”.

Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a evidențiat în momentul discursului său parcursul României în cadrul Alianței NATO. De asemenea, aceasta a vorbit și despre angajamentul ferm al statului român față de principiile si obiectivele NATO.

Luminița Odobescu a subliniat implicarea României în cadrul Alianței si contribuția sa la consolidarea securității si stabilității în regiunea euro-atlantic. În discursul său, ministrul Afacerilor Extern a încurajat tinerii să se implice activ în societate pentru promovarea valorilor NATO.

Campania „Born in NATO” este dedicată tinerilor născuți după aderarea României la NATO în anul 2004. Campania va cuprinde o serie de evenimente, în perioada martie-decembrie 2024, cu scopul de a familiariza tinerii cu valorile si obiectivele pe care le promovează Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, conform Mediafax.