Infofinanciar > Info > Succes în afaceri. Cum s-a extins un magazin de lux în Europa de Est
Info

Succes în afaceri. Cum s-a extins un magazin de lux în Europa de Est

Teilor sursa foto: teilor.com
sursă foto: tailor.ro

Doamnele din Europa Centrală și de Est vor fi bucuroase să afle că un magazin cu bijuterii de lux își deschide o nouă locație. Este vorba despre un sediu elegant, în Bulgaria. În curând, acest lanț de magazine, TEILOR, ia în considerare extinderea în zona vestică a Europei.

București, 09 martie 2023 – TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, a deschis al patrulea magazin fizic în Bulgaria, într-un nou oraș – Plovdiv, după cele trei din Sofia. Noua deschidere marchează cel de-al cinsprezecilea magazin al brandului pe plan internațional.

În prezent, reţeaua TEILOR din Bulgaria, prima piaţă externă pentru companie, cuprinde patru magazine, dintre care trei se află în Sofia şi unul în Plovdiv. Cu noul magazin din Bulgaria, primul deschis de companie în 2023, TEILOR ajunge la 65 de magazine fizice în România, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Cehia.

„În 2023, ne dorim să ne consolidăm prezența în piețele internaționale în care activăm. Deschiderea noului magazin din Plovdiv marchează un nou pas al expansiunii în Bulgaria, prima graniță pe care TEILOR a trecut-o în afara României. Noutatea constă în faptul că este și primul magazin pe care îl deschidem în afara Sofiei, unde suntem deja prezenți în trei centre comerciale importante. ”, a declarat Willy Dicu, CEO TEILOR.

Teilor sursa foto: teilor.com

Teilor sursa foto: teilor.com

La ce să te aștepți de la noul magazin

Noul magazin din Bulgaria este situat în Plovdiv Plaza Mall, la parterul centrului comercial. Este realizat după conceptul Orange, un design ce reflectă viziunea brandului, fiind adaptat tendințelor internaționale. Cu un aspect modern și minimalist, magazinul are o suprafață de 33 mp și reunește toate colecțiile brandului. Printre bijuteriile care impresionează prin design și carataj se numără o pereche de cercei cu diamante în valoare de peste 15.000 de euro, precum și o pereche de cercei cu un design special, cu diamante albe, galbene și negre, în valoare de peste 10.000 de euro.

„Deschiderea magazinului din Plovdiv e parte din strategia noastră de extindere la nivel internațional, ocazie cu care bifăm cel de-al cinsprezecilea magazin al rețelei TEILOR din afara României. Procesul de expansiune va rămâne în focusul nostru pentru țările internaționale, unde avem în vedere cele mai importante orașe. Totul, coroborat cu o consolidare a notorietății brandului și cu o experiență de achiziție omnichannel dedicată clienților noștri.”, povestește Willy Dicu, CEO TEILOR.

TEILOR își va continua strategia de expansiune și, până în 2024, se va concentra pe consolidarea prezenței pe piețele existente. Începând cu 2025, compania va explora extinderea în Germania, Austria, Slovacia și alte piețe, vizând să deschidă noi magazine în locații premium.
Pe lângă magazinele fizice, TEILOR operează, în prezent, cinci platforme online – teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.bg şi teilor.pl.

Despre TEILOR

TEILOR este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 25 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia, TEILOR deține 65 de magazine fizice și o prezență online puternică prin intermediul platformelor sale de eCommerce teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Colecțiile TEILOR includ bijuterii cu diamante și pietre prețioase, cu un design adaptat dorințelor clienților și tendințelor internaționale.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.