Infofinanciar > Vocile afacerilor > Dragoș Mihai, Fildas-Catena, la Gala „Excelență în Management”: „Suntem o echipă responsabilă”
Vocile afacerilor

Dragoș Mihai, Fildas-Catena, la Gala „Excelență în Management”: „Suntem o echipă responsabilă”

Întregul eveniment poate fi vizionat live pe canalul de Youtube Hai România.
sursă foto: arhivă personală

La Gala „Excelență în Management” a fost prezent și Dragoș Mihai, CEO-ul companiei Fildas-Trading, care a vorbit despre situația la zi a domeniului de activitate în care activează instituția pe care o conduce. Acesta a adus în discuție importanța xxx

„Fildas-Training este o companie responsabilă, cu o echipă care lucrează în permanență”, spune Dragoș Mihai, CEO-ul companiei Fildas-Trading.

Dragoș Mihai, CEO Fildas Trading, primește preimul pentru implementarea tehnologiilor energetice sustenabile la nivelul companiei (sursă foto: Christian Blancko)

Dragoș Mihai, CEO Fildas Trading, primește preimul pentru implementarea tehnologiilor energetice sustenabile la nivelul companiei (sursă foto: Christian Blancko)

Întregul eveniment poate fi vizionat live pe canalul de Youtube Hai România.

Un sistem de distribuție moden

Pentru anul în curs, potrivit lui Dragoș Mihai, reprezentanții Fildas-Catena Group se vor concentra în continuare pe extinderea și modernizarea spațiilor de depozitare, creșterea și înnoirea parcului auto, de tehnologizarea continuă a fluxului de lucru și de crearea unui mediu cât mai plăcut pentru angajați.

„Cel mai important proiect demarat, în contextul crizei energetice, este instalarea de panouri fotovoltaice pe toate depozitele deținute de Fildas-Trading. Aceasta investiție majoră va face nu doar să ne consolidăm investițiile în tehnologii sustenabile, dar și să ne putem asigura din surse proprii cea mai mare parte a energiei electrice pentru spațiile noastre de depozitare, care trebuie să asigure condiții optime de temperatură, specifice păstrării produselor farmaceurice”, mai spune Dragoș Mihai.

Gala Capital „Top 100 Manageri”

Managerii de succes din România au fost premiați miercuri seara, 26 aprilie, în cadrul Galei Capital Excelența în Management. Evenimentul a avut loc la Phoenicia Grand Hotel, iar întreaga gală de premiere a fost transmisă în regim live pe pagina de Facebook Capital România și pe canalul de Youtube HAI Romania. Înregistrările integrale vor putea vi vizionate pe aceste canele media.

Revista economică Capital organizează încă din anul 2015 Gala Excelența în Management, un eveniment special în cadrul căruia sunt premiate performanțele managerilor din companii de renume prezenți în mod activ pe piața din România. Cei 100 de manageri menționați în acest supliment fac parte din mai multe domenii de activitate, precum administrație publică, agenții de publicitate, resurse umane sau educație și cercetare.

Managerii ce au fost prezentați și premiați în cadrul Galei „Excelență în Management” ediția 2023 au fost incluși și în Capital Top 100 Manageri, un proiect în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

INFOFINANCIAR

Ultimele ştiri economice şi financiare pe plan intern şi internaţional. Infofinanciar vă oferă zilnic ştiri, reportaje, analize, opinii şi interviuri exclusive.