Infofinanciar > Info > Abonamente în format digital la CFR. De unde se pot achiziționa
Info

Abonamente în format digital la CFR. De unde se pot achiziționa

CFR sursa foto Economica.net
sursă foto: arhiva companiei

Compania CFR a anunțat joi, 16 noiembrie, că va pune la dispoziție călătorilor abonamente lunare și săptămânale în format digital.

Cei interesați vor putea accesa site-ul companiei, unde vor putea cumpăra abonamente lunare și săptămânale cu plată integrală. Acestea vor fi încărcate pe un suport tip denumit „Card Transport”. Suportul se poate procura doar de la casele de bilete, unde călătorul va beneficia de eliberarea acestuia în urma completării unei cereri.

De asemenea, abonamentele se pot achiziționa și prin intermediul aplicației pentru telefon „CFR Călători bilete online”, sub formă de COD QR. Compania a precizat faptul că abonamentele cumpărate prin aplicația „CFR Călători bilete online”, pot fi utilizate numai pe ruta și la rangul de tren pentru care au fost emise. În această etapă de dezvoltare a aplicației, este posibilă rezervarea locului de la personalul de tren, în măsura în care există locuri libere.

În cazul abonamentelor cu plată integrală și a abonamentelor lunare pentru elevii și studenții care și-au creat profilul de elev/student cu ID-ul aferent, codul QR este asociat telefonului. Acest cod se regenerează automat în cadrul aplicației mobile, scrie Observatornews.ro